БАРКАМОЛ ЁШЛАР ДУНЁҚАРАШИ ЮКСАЛИШИДА ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТНИНГ АҲАМИЯТИ - Qarshiboyeva, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақола бугунгикун долзарб масалаларидан бўлиб, Баркамол ёшлар дунёқараши юксалишида жисмоний маданиятнинг аҳамиятининг мазмун моҳияти ёритилган