HADISLARNING YOSHLAR TARBIYASIDAGI AHAMIYATI - Sodiqova, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada hadis ilmiga hissa qo’shgan hadisshunoslar, hadislarning tarbiyaviy ahamiyati, hadislarni o’qib o’rganib, ulardan ibrat olib, hayotimizga tatbiq eta olishimiz ,o’rgangan hadislarimizni amalda foydalana olishimiz haqida ochib berilgan.