ЁШЛАРНИ МАЪНАВИЙ БАРКАМОЛЛИК РУҲИДА ТАРБИЯЛАШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақола бугунги глобаллашув жараёнига хос бўлиб, унда Ёшларни маънавий баркамоллик руҳида тарбиялашнинг педагогик асослари ва унинг мазмун моҳияти ўрганилган.Мақолада ёшлар ўртасида Ватанга муҳаббат ва садоқат, инсонпарварлик фазилатларини тарбиялашда миллий урф-одат, анъана ва қадриятларнинг ўрни батафсил ёритилган.