I.A.KARIMOV ASARLARIDA YUKSAK MA’NAVIYATLI SHAXSNI SHAKLLANTIRISH G’OYALARI - Sattorova, Sevinch (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada I.A.Karimov asarlarida yuksak ma’naviyatli shaxsni shakllantirish g’oyalari haqida so’z yuritilgan.