SOG’LOM VA BARKAMOL SHAXS G’OYASI - Tangirova, Dilbar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Yoshlar salomatligi sohasida vujudga kelgan ahvolni tahlil qilib, bu muammo zudlik bilan yechilishi lozim bo’lgan masala ekanligini anglash mumkin.