ER-XOTIN MUNOSABATLARINI MUVOFIQLASHTIRISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Narmuradova, Rayhon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada O‘zbekiston psixologlarining o‘zbek oilasining hayoti, undagi o‘zaro munosabatlar, uning urf-odatlari, an’analari va qadriyatlari, turmush tarzi, madaniyati, tarbiyaviy muhiti, farzand kamoloti, erkak bilan ayol munosabati, shaxslararo munosabatning o‘ziga xosligi va oila barqarorligining ijtimoiy-psixologik mezonlariga bag‘ishlangan ilmiy asarlari tahlil qilingan.