SIFATLI TA’LIM MUHITINI YARATISHDA YOSH VA PEDAGOGIK PSIXOLOGIYA FANINING ASOSIY SOHALARI - Xolto’rayeva, Shahnoza, (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu sifatli ta’lim muhitini yaratishda yosh va pedagogik psixologiya fanining asosiy sohalari to’g’risida umumiy ma’lumot berilgan.