METAGALAKTIKANING IZOTROPLIK VA BIR JINSLILIK XUSUSIYATLARI - Hotamov, Jaxongir (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada metagalaktikaning bir jinslilik va izortoplilik xususiyatlari kosmik nurlar fizikasi nuqtai nazaridan talqin qilingan