Texnologiya fanini oqitishda innovatsiyalardan foydalanish va ularni joriy qilish yo‘llari - Jabborov, Abdug’ani (Физико-технологического образование, 2023)
Uzluksiz ta’limni tashkil etilishi ta’lim tizimining kadrlar salohiyatini tubdan yaxshilash, o‘qituvchi, muallim va ilmiy xodimning kasbiy nufuzini oshirishga xizmat qiladi. Bu esa Texnologiya fani o‘qituvchilarining kasbiy mahoratlarini uzluksiz oshirib borishi zarurligini ko‘rsatadi