MODANING TARKIBI, FUNKSIYALARI VA RIVOJLANISH QONUNIYATLARI - Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada modaning tarkibi,funktsiyalari va rivojlanish qonuniyatlari to'g'risida keng ma'lumot beriladi. Shu bilan birga, modaning ahamiyati haqidagi muhim g'oyalar qayd etildi