ЎҚУВЧИ-ЁШЛАРНИ КАСБ-ҲУНАРГА ЙЎНАЛТИРИШ ОМИЛЛАРИ - Mamajonova, Kamola; Abdullayev, Bunyod (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада ўқувчи-ёшларни касб-ҳунар танлашдаги омиллар, сабаб ва оқибатлар тўғрисида фикр ва мулоҳазалар келтирилган