TEXNOLOGIK TAʼLIM BERISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH AFZALLIKLARI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada texnologik taʼlim berishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning zarurati, afzalliklari va ahamiyati bayon qilingan