ФИЗИКАНИНГ МЕХАНИКА БЎЛИМИГА ДОИР МАСАЛАЛАР ЕЧИШ МЕТОДИКАСИ - Maxmudov, Yusup (Физико-технологического образование, 2022)
Мазкур мақолада механикага доир турли типдаги масалаларни ечиш методикаси ёритилган. Турли типдаги масалалар ўқувчиларнинг фикрлаш тафаккурини ривожлантиришга кўмак беради.