FIZIKA MASALARINI GRAFIK USULDA YECHISH USULLARI - Nurmatov, Kamol (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada o‘quv yurtlariga kirishga tayyorlanayotgan o‘rta ta’lim muassasalari bitiruvchilari uchun tavsiyalar keltirilgan. Maqola grafik tasvirlardan foydalangan holda tipik masalalarni yechishda ahamiyat berish lozim bo’lgan jihatlar keltiriladi va uni hal qilishning batafsil usullarini taqdim etadi, grafiklarni chizishning o'xshashligini va fizikaning turli sohalarida masalalarni hal qilishda foydalanishni mumkin