MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AXLOQIY QADRIYATLAR RUHIDA TARBIYALASHNING O’ZIGA XOSLIGI - Umarova, Mehriniso (Физико-технологического образование, 2022)
Madaniyat globallashuvining o'sib borayotgan tendentsiyalaridan farqli o'laroq, milliy madaniy qadriyatlarga qiziqish sezilarli darajada oshdi. Jahon tarixiy tajribasi shuni ko‘rsatadiki, aynan mustahkam ma’naviy-axloqiy poydevorning shakllanishi negizida millatning barqaror mentaliteti shakllanadi, uning tarixiy hayotiyligini ta’minlaydi.