TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA O’QUVCHILAR IJODIY FAOLLIGINI TAKOMILLASHTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Sadatov, Chori (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada san’at, usul, texnologiya, tasviriy san'at darslarida o'quvchilar ijodiy faolligini takomillashtirish usullari, texnologiyalari, interfaol usullar, o’quvchilarda innovatsion texnologiyalardan foydalanish ko’nikmalarini shakllantirishi, bugungi kunning yoshlari qanday usul va texnologiyagalarga ega bo’lishi kerakligi yoritib berilgan