TASVIRIY SAN‘AT MAYDONIDA AKVAREL RANGTASVIRI - Boymirzayeva, Oykaram; Mamatqulova, Afruza (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada akvarel bo’yog’i, uning rivojlanishi va unda ijod qilgan rassomlar , hozirgi davrdagi takomillashuvi haqida ma’lumotlar keltirilgan