ИХТИРО ЎТМИШНИ ЎРГАНИШ-КЕЛАЖАКНИ АНГЛАШДИР - Tog'ayev, Хo'jamberdi (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада ихтирочилик сири, ихтирочилик фаолиятининг қисқа тарихи ва таълим тизимида ихтирочилик самарадорлигининг пасайиши сабаблари ва уни бартараф этиш имкониятлари баён қилинади