BO’LAJAK TEXNOLOGIYA FANI O’QITUVCHILARINI KREATIVLIGINI SHAKLLANTIRISH TEXNALOGIYASI - Hayitov, Jonibek (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada mutaxassislik fanlarini o’qitish jarayonida bo’lajak Texnologiya fani o’qituvchilarini kreativligini shakllantirish masalalari yoritib berilgan