O’QITUVCHILARNI TA’LIMIY QADRIYATLAR ASOSIDA TAYYORLASH - Nazarov, Abdulla (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada bo'lajak o'qituvchilarni tayyorlash jarayonida muhim ta'limiy qadriyatlar, ularning psixologik-pedagogik jihatlari haqida hamda bo'lajak o'qituvchining ijtimoiy faolligi nimalarga yo’naltirilishi, nazariy xususiyatga ega va zamonaviy ta’limiy qadriyatlar xususida so’z boradi va bu jarayonda o'qituvchilarni ta'limiy qadriyatlar asosida tayyorlashda nimalarga e’tibor berishi zarurligi haqida ma’lumotlar keltirilgan