TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHISINING TA’LIMGA INNOVATSION YONDASHUVI - Bisenov, Kaxar (Физико-технологического образование, 2022)
Bugungi kun ta’lim tizimida texnologiya ta’lim yo‘nalishida bakalavr o‘qituvchilarini tayyorlashda zamonaviy bilimlar bilan qurollangan amaliy malaka va ko‘nikmaga ega mutaxassislar tayyorlashda nazariya va amaliyot uyg‘unligini ta’minlagan holda ularda innovatsion ta’lim texnologiyalarini singdirish dolzarb muammolardan biri hisoblanadi.