Texnologiya fanini o’qitishning o’ziga xos xususiyatlari haqida - Karimov, Orif; Maxmudov, Sanjar (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o’qitishning mazmuni va mohiyati haqidagi ayrim malumotlar to’g’risida firklar bayon qilingan