BOLAGA RASM CHIZISHNI O’RGATISHNING AHAMIYATI - Xudoynazarova, O'g'iloy (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada bolaning rasm chizishi harakatlarining psixologik xususiyati, ularning xotirasini mustahkamlovchi rasm chizish mashg’ulotlarini o’tkazishning ahamiyati haqida so’z boradi