MUHANDISLIK GRAFIKASI FANLARINING BOSHQA FANLAR BILAN ALOQADORLIGI VA INTEGRATSIYASI - Maxmudov, Abdunabi (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada chizmachilik va muhandislik grafikasi fanlarining boshqa fanlar bilan aloqadorligi yoritib berilgan.