УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ СИФАТИНИ ОШИРИШДА АМАЛИЙ ФАНЛАР АҲАМИЯТИ - Murtazayev, Meli (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу илмий услубий ишда амалий фанлар ўқитиладиган (технология, жисмоний тарбия, чақириққача бошланғич ҳарбий таълим) умумий ўрта таълим мактаблари ва профессионал таълим ҳамда олий таълим муассаларини ҳамкорлигида узлуксиз таълимни таъминлаш масалалари келтирилади