MAKTABDA FIZIKA DARSLARIDA AXBOROT-KOMMUNIKASIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Berkinov, Alisher; Umirov, Javlonbek (Физико-технологического образование, 2021)
Dunyodagi ijtimoiy-iqtisodiy vaziyatning rivojlanishini umuman olganda, jamiyatning shaxsga qo'yadigan talablarini sifat jihatidan o'zgartiradi. Zamonaviy maktab bitiruvchisidan yuqori darajadagi mustaqillik, rivojlangan samarali fikrlash va shaxslararo, ijtimoiy, axborot kabi muhim vakolatlarni nisbatan shakllantirish kerak.