MOLEKULYAR FIZIKA BO’LIMINI KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB O’QITISH METODIKASINING O’RNI - Berkinov, Alisher; Umirov, Javlonbek (Физико-технологического образование, 2021)
Fizika fanining molekulyar bo’limini o’qitishda talabalarda bilim va ko’nikmalarni shakllantirishda kompyuter texnologiyalarining o’rnini belgilab berish.