FIZIKA FANIDAN TALABALARNING O’ZLASHTIRISH DARAJALARINI OSHIRISHDA KREATIV YONDASHUV - Irmatov, Fozil; Abduvaxobov , Xondamir; Safarov , Shaxzod (Физико-технологического образование, 2021)
Pedagogning kreativlik sifatlariga ega bo‘lishi uning shaxsiy qobiliyatlari va kasbiy faoliyatini sifatli, samarali tashkil etishga zamin yaratadi. O‘qitishning didaktik ta’minotini kreativ yondashuv asosida tashkil etish dars jarayoni samaradorligini kafolatlaydi.