TALABALARIDA ROBOTOTEXNIKAGA OID BILIMLARNI SHAKLLANTIRISH - Yo'ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada oliy ta`lim muassasalarining texnologik ta`lim yo’nalishi ixtisoslik fanlar blokidagi Mexanizatsiyalashtirish, avtomatlashtirish va robototexnika asoslari fanida Arduinolardan foydalanishning ahamiyati haqidagi talabalarda bilimlar shakllantiriladi