BO’LAJAK MUHANDIS O‘QITUVCHILARNI KOMPYUTER GRAFIKASINI O'QITISHDAGI MUHIM MASALALAR - Yaxshiboyeva, Sevara (Физико-технологического образование, 2025)
Yuqori malakali raqobotbardosh o‘qituvchi muhandis mutaxassislar tayyorlashda ta’limning umumtexnik sohasiga mansub muhandislik grafikasi o‘z o‘rni, ahamiyati va alohida xususiyiyatlariga ega. Bu oliy o‘quv yurti muhandislik kompyuter grafikasining o‘quv fani sifatida zaruriy malakaviy malakani talab qiladi.