KREMNIY АRSENIDI АSОSIDАGI QURILMАNI YIG‘ISH VА UNING ISHLАSH PRINSIPI, HАRОRАT VА IQLIM TА’SIRLАRI NАTIJАLАRI - Tilavova, Turdixol (Физико-технологического образование, 2025)
Kremniy arsenidi asosidagi quyosh elementlari yuzasiga tushadigan chang zarralarining ta’sirini tekshirish, uning samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan