RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA FIZIKANI ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB O‘QITISH USULLARI - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqola fizikani raqamli ta’lim muhitida o‘qitishning muammolarini kompyuter dasturlaridan foydalanishga qaratilgan. ushbu maqolada fizika sohasidagi kompyuter dasturlaridan foydalanishning afzalliklari va cheklovlarini ta'kidlashga intiladi