TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSIYON TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2025)
Tezisda bugungi zamonaviy ta’lim tizimida innovatsion texnologiyalarning kiritilishi va o‘quv-tarbiyaviy jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanishga alohida e’tibor berilayotganligining asosiy sabablari bayon qilinadi.