SANOAT KORXONALARIDA QUVVAT ISROFLARNI REAKTIV QUVVATNI KOMPENSATSIYALASH ORQALI KAMAYTIRISH - Qurbonova, Barno; Qurbonov, Abror (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada elektr tarmoqlarida quvvat isroflarni reaktiv quvvatni kompensatsiyalash orqali kamaytirish masalasining qo‘yilishi, uni yechish usullari va optimal reaktiv quvvatni hisoblash algoritmlari keltirilgan