FIZIKA DARSLARIDA EKSPERIMENTLAR O‘TKAZISh USULLARI - Eshtuxtarova, Orzigul (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu ishda fizika fanidan laboratoriya ishlarini yo‘lga qo‘yish muammolari o‘rganilgan. Laboratoriya ishini o‘qitishning bir shakli deb hisoblasak, u holda asbob-uskunalar amaliy ko‘nikma va malakalarni olishga qaratilgan deyishimiz mumkin. Yangi bilimlarni o‘zlashtirish va ularni mustahkamlash, amaliy ko‘nikma va malakalarni shakllantirish, laboratoriya ishlarining muhim omilidir