BOBUR O’Z DAVRINING BUNYODKORI - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2024)
Maqolada Bobur tomonidan Afg’oniston, Pokiston va Hindistonda amalga oshirilgan bunyodkorlik ishlari haqida fikr yuritiladi