FIZIKA MASALALAR YECHIMINING DIDAKTIK TAXLILI - Eshtuxtarova, Orzigul (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada fizikaga ta’luqli bo’lgan masalalarni yechish orqali o’quvchilarni fanga qiziqtirish, fizik hodisa, kattalik va qonuniyatlarni bilishga va o’quvchilar yangi bilimlar olishi ko’rsatilgan