ФУНДАМЕНТАЛ ФАНЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Tugalov, Farxod (Физико-технологического образование, 2023)
Ушбу ишда фундаментал фанлар ҳақида сўз юритилиб, бу соҳадаги эришилган ютуқларнинг инсоният, халқ хўжалигининг турли соҳаларида катта аҳамият касб этишлиги батафсил тушунтириб берилади