ФИЗИКА ФАНИДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Ubaydullayev, Sadulla (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада таълим тизимидаги замонавий физик фанини ўқитиш усуллари ва воситалари сифатида инновацион педагогик технологияларни ўргандик. Инновацион педагогик технологиялар нафақат таълим хизматлари бозорида ҳар қандай муассасанинг рақобатбардошлиги учун замин яратибгина қолмай, балки ўқитувчи ва ўқувчи шахсини жадал ривожлантириш, ўқитувчи ва ўқувчининг ўзаро ҳамкорлиги ва мулоқотини шакллантиришга йўналтирилганлиги билан аҳамиятли эканлиги кўрсатилган