FIZIKA VA MATEMATIKA KURSLARINING O‘ZARO BOG‘LIQLIGI VA ALOQADORLIGI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Fizikani o‘rganish fizikadan olingan oldingi bilimlargagina tayanib qolmasdan, shu bilan birga ijtimoiy va tabiiy fanlardan olingan bilimlarga ham tayanadi