CHIZMA GEOMETRIYA VA MUHANDISLIK KOMPYUTER GRAFIKASI FANINI O`QITISH JARAYONINI JADALLASHTIRISH OMILLARI - Ibragimov, Abdurahim (Физико-технологического образование, 2023)
Auto Cad saytlari ishi juda samarali muhandislik grafikasini beradi, buning uchun juda yaxshi natijalar yaratadi, oliy ta’limni rivojlantirish uchun biz buni zarur deb hisoblaymiz