QUYOSH PANELLARI - Toshpo’latova, Dildora (Физико-технологического образование, 2023)
Muqobil energiya manbayi hisoblangan Quyosh panellarining tuzilishi va turlari haqida ma’lumotlar berilgan. Mono va polikristalli quyosh panellarining faarqli tomonlari izohlangan.