RANG TASVIRDA MIS SHISHA CHINNI BUYUMLAR ISHLASH TEXNIKASI - Mirzayev, Elnur (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqola orqali talabalar shisha chinni va mis buyum turlari va ularni ishlashda nimalarga ahamiyat qaratish kerakligi va qanday ranglardan foydalanish kerakligi haqida bilib olishlari mumkin