TALABALARGA TOKARLIK ISHLOVI YUZASIDAN MA’LUMOTLARNI KEYS TEXNOLOGIYASI ASOSIDA O’RGATISH - Nizomov, Shokir (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada talabalarga texnolgiya ta`limi praktikumi fanini o’qitishni amaliy o`rgatish, jumladan talabalarga tokarlik stanoklarida ishlov berish texnologiyasini Keys texnologiyasi orqali o`rgatish ko`rsatilgan