ИНТЕГРАЦИЯ - ЎҚУВЧИЛАРДА КОМПЕТЕНСИЯЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АСОСИ СИФАТИДА - Abdufatayev, Sherjahon (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада таълим сифатини янги босқичга кўтариш ўқувчиларни замон талаби даражасида билим, кўникма, малака ҳамда компетенцияга ега бўлиши, ўқувчиларнинг фан доирасида таянч компетенцияларини ривожлантиришда замонавий ёндошувларни ўрни асосланган. Таянч компетенцияларни ривожлантиришда интегратив ёндошувнинг аҳамияти ёритиб берилган.