ТЕХНОЛОГИЯ ФАНИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ТАЪЛИМ НАТИЖАЛАРИНИ ТАШХИСЛАШГА ЎРГАТИШДА БИЛИМЛАР УЗВИЙЛИГИ ВА УЗЛУКСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ - Yusupov, Muxammad (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада таълим натижаларини ташхислаш ва баҳолашда танладиган принциплар, назоратнинг турлари, ўзига хос жиҳатлари, таълим натижаларини ташхислаш ва баҳолаш жараёни билан бўлажак Технология фани ўқитувчларини тайёрлаш жараёни орасида узвийлик ва узлуксизлик, бўлажак Технология фани ўқитувчиларини тайёрлаш жараёнида уларга тақдим этиладиган педагогик-психологик билимлар ҳақида фикр юритилган.