TASVIRIY SAN’ATNING AMALIY MASHG’ULOTLARIDA TALABALARNI O’QITISHDA VA BAHOLASHDAGI AYRIM KAMCHILIKLAR - Oltmishev, Toxir (Физико-технологического образование, 2022)
Tasviriy san’at fanlari bo’yicha yuqori malakali mutaxassislar tayyorlashda Tasviriy san’at o’qitish metodikasi — «san’at» fakultetida o’rganiladigan asosiy kurslardan biri bo’lib, u bo’lajak o’qituvchilarni amaliy mashg’ulotlarda metodik jihatdan tayyorgarligini takomillashtirishning muhim omilidir. Bu amaliy mashg’ulotlar mazmuni talabalar badiiy-kasbiy bilimi, malaka va mahoratini har jihatdan mukammal (professional) va jiddiy o’zlashtirishni hamda ularni maktab o’quvchilari va kollej talabalariga badiiy ta’lim-tarbiya berish jarayonida yondasha bilishni va o’rgatishni nazarda tutadi.