KOMPETENSIYALARNING RIVOJLANISH MUAMMOLARINI BAHOLASH - Ergashev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada kompetensiyalarning rivojlanish muammolarini baholangan va talabalar bilimini baholash usullari ko’rsatilib o’tilgan