FIZIKA VA ASTRONOMIYA FANLARINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARDA ILMIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH - Tugalov, Farxod; Eshboyev, Orif (Физико-технологического образование, 2022)
Mazkur ishda fizika va astronomiya fanlarini o’qitishda o’quvchilarda ilmiy dunyoqarashni shakllantirish yo’llari ko’rsatilgan