FIZIKANINING JAMIYAT RIVOJIDAGI VA INSONNING MA’NAVIY YUKSALISHDAGI O’RNI - Mustafoyeva, Marjona (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada fizika fanining jamiyat rivoji va insonning ma’naviy rivojidagi ahamiyati masalalari atroflicha ko’rsatilib berilgan. O’rta Osiyolik allomalarning tabiiy fanlar rivojiga qo’shgan hissalari haqida co’z yuritildi. Jizzax davlat pedagogika institutida fizika sohasida olib borilayotgan ilmiy tadqiqot ishlari haqida fikr yuritilgan.